Om mig

PWHistoria

Jag är född i Brasilien och uppvuxen i Mariefred där jag numera bor. Min konstnärliga utbildning har jag bland annat fått på Tillskärarakademin (modeteckning) samt Nordisk Designskola (Grafisk Design).

Jag har alltid älskat att teckna, måla och skapa med händerna, under 17 års tid har jag sporadiskt designat mönster för textila produkter, men aldrig under mitt eget namn förrän 2014.

Under 2014 startades ett projekt, att under eget namn utveckla produkter med ett Mariefredsmotiv som jag designat.

Det började med brickor och efter att dessa tagits emot på ett positivt sätt av marknaden, så har andra produkter i samma serie utvecklats (kuddar, kökshanddukar utöver brickorna) och fler produkter är på väg.

Våren 2015 påbörjades ett arbete med att ta fram skräddarsydd design gällande bl a brickor för en kunds räkning, en kund inom hotell/restaurangbranschen, och under sommaren levererades de färdiga produkterna till kunden. Det går givetvis även fortsättningsvis att specialbeställa produkter med egen design – kontakta paulina@wallde.se för ytterligare information samt offert.

Vision

Vår vision är att arbeta med produkter som erhåller en hög kvalité samt att erbjuda bästa service i såväl designarbete som vid leverans. Vi vill att ni ska kunna lita på allt från produktionsinformation till leveranstid.

Tanken är att alla som köper våra produkter ska få mer än endast en bricka eller en kudde, utan ett konstverk som tillför liv i hemmet, något att prata om, en färgklick – en produkt att njuta av på fler än ett sätt.